X-Men: Days of Future Past (2014)

Fanii seriei X-Men au un nou motiv de bucurie. Filmul X-Men: Days of Future Past (2014) este superb din toate punctele de vedere. Oricat de mult ar incerca cineva, nu are nici cea mai mica sansa sa gaseasca un punct slab in aceasta productie. Actorii fac o treaba minunata (mai ales James McAvoy si Hugh Jackman), povestea este foarte bine pusa la punct, actiunea nu lipseste, partea SF este foarte interesanta. Mai are rost sa va spun ca in week-end-ul in care a fost lansat, X-Men: Days of Future Past (2014) a avut incasari de 111.000.000$? Merita sa vedeti acest film? Cu siguranta! Inca ruleaza in cinematografe. Mergeti sa-l vedeti!

Povestea: Intr-un viitor incert, mutantii sunt vanati si ucisi de Santinele/Sentinels, roboti creati special pentru a inlatura amenintarea mutanta. Avand in vedere ca robotii sunt foarte puternici si au abilitatea lui Mystique de a se adapta la orice amenintare, mutantii ajung sa fie pe cale de disparitie si au o singura speranta: sa-l trimita pe Wolverine inapoi in timp pentru a opri programul/persoanele care creeaza aceste Santinele/Sentinels.

Pare destul de usor, nu-i asa? Ei bine, nu este cazul pentru ca Wolverine are nevoie de ajutor, iar cei care trebuie sa il ajute, hmm, sa zicem ca… nu prea se inteleg. La cine ma refer? La profesorul Charles Xavier si Magneto, doi fosti prieteni, dusmani in trecut, aliati in viitor pentru o cauza comuna: salvarea mutantilor. Va reusi Wolverine sa-i convinga pe cei doi ca soarta mutantilor depinde de ei? Vor reusi cei doi sa lucreze impreuna pentru a salva mutantii de la distrugere? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “X-Men: Days of Future Past (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *