Shazam! (2019)

Avand in vedere ca nu am putut sa vizionez acest film la cinematograf (Cinema One, singurul cinematograf din Brasov pentru moment, nu a obtinut drepturile filmului), astazi am fost nevoit sa apelez la canalele “obisnuite” pentru a-l vedea. Il gasiti peste tot la calitate HD.

De ce nu a reusit cinema ONE din Brasov sa obtina drepturile de difuzare? Nu stiu, dar anul viitor sper sa se deschida si AFI, iar atunci vom avea doua cinematografe in oras. Vedem in perioada respectiva efectele concurentei. Eu, unul, de abia astept.

Cum a fost filmul? Sincer, este pentru copii. Adultii nu prea au ce vedea la el. Sigur, cam toate filmele inspirate din benzi desenate sunt pentru copii, dar asta este o alta discutie si o lasam pe altadata.

Ideea de baza este ca povestea este mult prea… naiva si previzibila. Mie cel putin asa mi s-a parut. Este genul de film pe care l-as fi adorat acum vreo 20 si ceva de ani. Nu a fost rau nici acum, dar parca am trecut de mult peste perioada respectiva.

Ca recomandare, poate fi perfect pentru o vizionare impreuna cu familia. Merge si daca sunteti foarte plictisiti, dar nu va faceti sperante prea mari.

Trebuie sa stiti doar ca povestea respecta destul de bine varianta originala din benzile desenate si ca, desi este previzibila si super-eroul este cat se poate de naiv, s-ar putea sa va placa.

Am reusit sa vad Shazam! dintr-o singura incercare deci nu se poate spune ca m-a plictisit sau ca este foarte prost. Partea de comedie ajuta, inocenta nu prea e pe gustul meu. Prefer filmele mai “intunecate” din universul DC.

No Responses to “Shazam! (2019)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *