#StamAcasa: premiere in weekend si filme difuzate gratuit pe TIFF Unlimited

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul International de Film Transilvania, vine cu o selectie de filme accesibile gratuit. Incepand din 28-29 Martie si pe tot parcursul perioadei de #CaranTIFF, iubitorii de film se pot intalni virtual, in fiecare weekend, de la orele 17.00 si 21.00, pe unlimited.tiff.ro

Filmele propuse pot fi accesate gratuit pe teritoriul Romaniei, doar de la ora anuntata. Ulterior, ele vor fi disponibile doar pentru abonati.

Se da startul sambata, 28 martie, de la ora 21.00 cu Vieti duble/ Doubles vies, o comedie spumoasa despre aventuri amoroase, tradari si complicitati cu Guillaume Canet si Juliette Binoche, regizata de celebrul cineast francez Olivier Assayas.

Castigatorii Trofeului Transilvania pentru cel mai bun film la TIFF, Moștenitoarele / Las Herederas (2018) si Fara cale de-ntors / Sin Retorno (2011), vor transforma seara de duminica, 29 martie, in una memorabila. 

Totodată, zece filme din portofoliul Fundației de Arte Vizuale (FAV), fondată în 1992 de cunoscutul director de imagine Vivi Drăgan Vasile, sunt disponibile gratuit pe platforma TIFF Unlimited, începând din 27 martie.

Filmele pot fi văzute fără abonament, de oriunde din lume, ca răspuns la numeroasele cereri venite din partea românilor aflați în afara granițelor, de a rămâne conectați la cultura din țara lor și de a avea acces la producții valoroase.

Confesiuni și imagini inedite cu Regele Mihai în Via Regis, povestea celebrului speolog român Emil Racoviță în Exploratorul, detalii din culisele filmărilor la Nunta de piatră sau Nunta mută pot fi accesate acum de oriunde din lume. În curând pe TIFF Unlimited: pe lângă retrospective David Lynch și Xavier Dolan, experiențe cinematic-culinare, filme cult și multe alte surprize. Peste 100 de filme sunt disponibile pe unlimited.tiff.ro – Best of TIFF, Best of Cannes, filme italiene premiate, grupaje de comedii sau documentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *