SUPERNOVA, din 30 Iulie in cinematografe

FREEALIZE anunta ca pe 30 Iulie va avea loc premiera in cinematografe a filmului SUPERNOVA, cu Collin Firth si Stanley Tucci, in regia lui Harry Macqueen.

Sam și Tusker sunt împreună de 20 de ani și îi unește o iubire profundă, la fel ca la început. Dar în ultimii doi ani, de când Tusker a fost diagnosticat cu demență, viața lor s-a schimbat. Pentru că boala lui Tusker a avansat, Sam a fost nevoit să-și anuleze toate planurile, devenind îngrijitorul permanent al partenerului său, iar timpul petrecut împreună a devenit cel mai important lucru pe care îl au.  

Cei doi decid să facă o călătorie cu rulota, pentru a vizita locuri dragi din trecut și pentru a se reîntâlni cu prietenii și familia. În timpul acestei călătorii, ideile fiecăruia despre viitor se dovedesc a fi extrem de diferite, secretele lor sunt dezvăluite, iar relația celor doi este supusă unei mari încercări. Vor trebui să afle ce înseamnă iubirea față de celălalt, acum, când Tusker nu ma poate fi vindecat. 

SUPERNOVA este distribuit in cinematografele din Romania de FREEALIZE, incepand din 30 iulie 2021. Filmul va putea fi vazut in avanpremiera extraordinara la Festivalul International de Film Transilvania, ce se va desfasura anul acesta intre 23 iulie si 1 august.

In rolurile principale sunt doi actori exceptionali: castigatorul Premiului Oscar, COLIN FIRTH (The Secret Garden, The King’s Speech) in rolul lui Sam, alaturi de STANLEY TUCCI (The King’s Man, The Lovely Bones), nominalizat la Premiul Oscar, care il interpreteaza pe Tusker.

Scenariul si regia filmului SUPERNOVA ii apartin lui Harry Macqueen, iar producatorii sunt Emily Morgan, de la Quiddity Films (I Am Not a Witch, Make Up) si Tristan Goligher de la The Bureau (45 Years, Only You, Weekend). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *