The Cabin in the Woods (2011)

Desi eram un mare fan al filmelor horror, in ultima perioada le-am evitat cu desavarsire. De ce? Pentru ca sunt foarte proaste, EXTREM de proaste. Nu au o poveste credibila sau interesante, actorii sunt foarte penibili, actiunea este foarte previzibila si lista poate continua.

Cumva, am facut o exceptie si m-am decis sa urmaresc filmul “The Cabin in the Woods”. Ok, recunosc, si nota de pe IMDB a avut un rol foarte important in a ma convinge sa-i acord o sansa. Filmul este surprinzator de reusit. Actorii nu sunt incredibili, actiunea este destul de slaba dar (un mare DAR) povestea merita toti banii. Este diferita, interesanta, a reusit sa ma faca curios si sa ma tina captivat pana la sfirsitul filmului.

Daca aveti o afinitate catre filmele horror, va recomand acest film. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Povestea: Cinci prieteni se decid sa ia o pauza de la viata de zi cu zi si sa mearga intr-o vacanta la o cabana retrasa din padure. Vacanta lor, insa, nu va fi nici pe departe ce au sperat ei de la ea…

Da, stiu, sunt rau si nu prea vreau sa va spun nimic despre film. As face asta dar as strica din farmecul lui. Cel mai bine este sa ma credeti pe cuvant si sa-l urmariti.

3 Responses to “The Cabin in the Woods (2011)”
  1. rundown August 19, 2012
  2. raluca August 21, 2012
  3. Dani August 22, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.