The Game (1997)

The Game (1997) este unul dintre cele mai bune filme psihologice pe care le-am vazut. Este acel gen de film in care incerci si iar incerci sa-ti seama ce se intampla, dar nu ai nici o sansa si trebuie sa astepti cu “sufletul la gura” pana la final pentru a descoperi explicatia. Chiar daca l-ati mai vazut, va recomand sa o mai faceti o data. Merita!

Nicholas Van Orton (Michael Douglas) este unul dintre cei mai bogati bancheri din San Francisco. Pe de alta parte, Nick este un lup singuratic care pana si de ziua lui nu simte nevoia de companie. Asta pana a cea de-a 48-a aniversare a zilei sale de nastere (varsta la care tatal sau s-a sinucis), cand primeste o vizita supriza de la fratele sau Conrad. Scopul acestei vizite este o carte de vizita pe care i-o ofera lui Nick. Ce face aceasta carte de vizita?

Ii ofera acces la o forma de divertisment oferita de CRS (Consumer Recreation Services). Fiind curios din fire, Nick apeleaza la serviciile CRS. Din acest moment, viata lui va avea parte de o schimbare majora si mai ales de o “distractie” pe care nu o va uita niciodata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *