The Jungle Book (2016)

The Jungle Book (2016) este genul de film pe care ar trebui sa il aveti in vedere, mai ales daca va doriti sa mergeti la cinematograf cu copiii vostri. Fiind un remake foarte reusit al animatiei cu acelasi nume din 1967, filmul a reusit sa-i incante pe toti critici din domeniu, lucru care nu se intampla prea des. Nu in fiecare zi gasesti un film care sa aiba o nota de 8.2/10 pe imdb si o rata de aprobare de 92% pe RottenTomatoes.com.

Distributia merita si ea sa fie mentionata: Bill Murray – Baloo, Ben Kingsley – Bagheera, Idris Elba – Shere Khan, Lupita Nyong’o – Raksha, Scarlett Johansson – Kaa, Giancarlo Esposito – Akela, Christopher Walken – King Louie.

Povestea: Dupa cum v-am spus, povestea este aproape aceeasi cu cea din celebra animatie din 1967. Filmul il are in centrul atentiei pe Mowgli, un copil gasit singur in jungla de Baghera si luat in grija de o haita de lupi. Cativa ani mai tarziu, fix atunci cand se obisnuise cu viata din jungla/haita, viata Mowgli este in pericol in momentul in care tigrul Shere Khan afla de existenta lui si promite ca va face tot ce ii sta in putere pentru a-l omora.

Pus pe fuga de tigru, Mowgli va avea parte de aventura vietii lui, nelipsita de pericole si momente extrem de interesante. Ramane sa aflati singuri cum se va termina aceasta aventura….

No Responses to “The Jungle Book (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *