The Predator (2018)

Avand in vedere ca astept de ceva vreme acest film, astazi m-am hotarat ca ar fi cazul sa il vad. Cum a fost filmul? Slab. Dezamagitor. Stupid pe alocuri. Previzibil. Si as putea sa o tin pe ritmul acesta ceva vreme. Merita sa il vedeti intr-o seara in care va plictisiti foarte tare si nu aveti nimic altceva de facut? Sigur, daca reusiti sa va coborati IQ-ul la un nivel minim si nu aveti absolut nici un fel de asteptare de la el.

In caz contrar, va recomand sa cautati ceva mai bun. The Predator (2018) este doar o mizerie plina de clisee, previzibila pana in panzele albe si cu anumite scene in care te intrebri pentru ce fel de audienta a fost gandita. Eu tind sa cred ca acest film a fost facut pentru copii, pentru ca un adult s-ar simti insultat de nivelul de prostie existent in aceasta tentativa de film.

Stiu ca sunt prea dur cu filmul acesta, dar eu am crescut cu primele doua productii din serie (Predator (1987) si Predator 2 (1990)). Nu ai cum sa nu ai pretentii dupa ce ai vazut primele doua filme. Pentru mine este chiar imposibil. Am avut sperante mari in momentul in care am auzit ca va fi lansat un film Predator. Dar sperantele au murit repede. Puteam sa fac ceva mult mai interesant decat sa imi pierd vremea cu dezamagirea asta.

Pe scurt, nu cred ca merita sa il vedeti la cinematograf. Sigur, puteti sa il vedeti intr-o seara in care va plictisiti si s-ar putea sa fie cat de cat ok daca reusiti sa nu aveti nici un fel de asteptare de la el. Dar cam atat.

No Responses to “The Predator (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.