The Punisher (2004)

Banuiesc ca stiti deja ca am o mare atractie pentru filmele bazate pe razbunare si tot ceea ce tine de ea. Desi nu a fost considerat cel mai bun film inspirat din nuvele grafice, The Punisher (2004) este unul din preferatele mele cand vine vorba de tema pe care tocmai am mentionat-o. Da, se puteau face mai multe in privinta acestui film, dar eu sunt destul de multumit si cu varianta finala care a fost lansata in 2004. Este, oricum, mult mai bun decat mizeria din 1989, cu Dolph Lundgren in rolul principal.

Merita sa-l vedeti? Da. Este un film de actiune bun. Va recomand sa-l cautati.

Povestea: Agentul special Frank Castle avea viata perfecta: o familie iubitoare, casa perfecta, slujba visurilor lui. Numai ca ceea ce este frumos tine putin in viata aceasta, iar munca lui nu avea cum sa nu-l puna pe lista neagra a multor criminali. Era aproape clar ca unul din acesti criminali avea sa faca ceva pentru a-l scoate din joc. Si exact asta s-a intamplat. Pe scurt, intr-o zi aparent blestemata, Frank isi pierde familia.

Neavand alt motiv pentru a trai in afara de razbunare, el porneste intr-o misiune: sa-i faca sa plateasca pe toti criminalii care ii ies in cale.

No Responses to “The Punisher (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *