Avengers: Age of Ultron (2015)

Unii spun ca Avengers: Age of Ultron (2015 )a fost cel mai asteptat film al anului. Desigur, cei care spun asta uita ca un nou film Star Wars va fi lansat in decembrie. Trecand peste acest mic aspect, da, Avengers chiar o sa merite fiecare dolar pe care o sa il castige. Numai ca, spre dezamagirea mea, nu a fost chiar ceea ce ma asteptam sa fie. Nu credeam ca o sa spun asta, dar primul Avengers mi s-a parut si chiar a fost mai bun. A avut mai multa actiune, a avut o poveste mult mai interesanta, nu a avut momente plictisitoare. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa va uitati la Ultron. Dimpotriva, chiar va recomand sa il vedeti la cinema. Este printre putinele filme de care o sa va bucurati in acest an. Plus ca efectele 3D chiar isi merita banii.

Si aveti grija sa nu mergeti cu o femeie (care nu e la curent cu povestea/care nu e pasionata de filmele inspirate din benzi desenate) sa il vedeti. O prietena mi-a zis ca in film sunt prea multi roboti si ca povestea este pentru copii. Go figure… E vina celor de la Marvel ca nu au angajat pe cineva de Telemundo sa le scrie scenariile.

Povestea: Dupa ce au salvat lumea de la distrugere, eroii nostri isi continua lupta impotriva raului. Pe lista lor: Hydra/recuperarea sceptrului lui Loki. In timpul acestei misiuni, ei descopera doi noi inamici. Numai ca nu acestia vor fi cea mai mare problema a celor de la Avengers. Tony Stark studiaza sceptrul si descopera un fel de inteligenta artificiala in el, genul de inteligenta pe care o cauta pentru Ultron, un proiect menit sa protejeze planeta si sa instaureze pacea.

Problema? Fix aceasta inteligenta il creeaza pe Ultron, un robot cu planuri ceva mai diferite pentru planeta. Primul lui obiectiv: distrugerea celor din Avengers…

Leave a Reply

Your email address will not be published.