Before I Go to Sleep (2014)

Before I Go to Sleep (2014) – un film psihologic/mystery/thriller surprinzator de bun. Desi actiunea se desfasoara putin cam lent in prima parte a filmului, va garantez ca finalul merita asteptarea. Tin minte ca am vazut trailerul acestui thriller acum ceva vreme si faptul ca eram convins ca merita o vizionare, dar nu mi-am imaginat ca o sa-mi placa atat de mult. Cred ca si cei doi actori principali au un rol in aceasta impresie pe care mi-a lasat-o Before I Go To Sleep. Ca de obicei, Colin Firth si Nicole Kidman joaca foarte bine.

Merita sa vedeti acest film? Daca va pasioneaza genul din care face parte, da. Presimt ca o sa va placa.

Povestea: Christine (Nicole Kidman) se trezeste in fiecare dimineata fara sa-si aduca aminte nimic din ceea ce s-a intamplat in ultimii ani. Cauza acestei amnezii temporare este un accident care a traumatizat-o. Fiind practic neajutorata, singura constanta din viata ei a fost Ben (Colin Firth), sotul ei care o iubeste si care a fost alaturi de ea de la tragicul eveniment.

Si cu toate ca totul a devenit o rutina pentru Ben, faptul ca Christine se trezeste in fiecare zi fara sa-si aduca aminte nimic din trecutul ei, totul urmeaza sa se schimbe in momentul in care ea incepe sa-si aduca aminte anumite lucruri.

Ce a patit de fapt Christine? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.