Cleaner (2007)

Cleaner (2007) un thriller/mystery destul de interesant cu Samuel L. Jackson, Ed Harris si Eva Mendes in rolurile principale. Desi este un pic cam lent pentru un thriller, subiectul filmului mi-a placut foarte mult. Samuel L. Jackson face un rol de milioane ca de obicei. Va recomand sa-l incercati. Merita o vizionare.

Tom Cutler (Samuel L. Jackson) este un fost politist cu o slujba mai ciudata: se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, Tom este chemat sa curete locul unei crime si, dupa ce isi face treaba, se intoarce a doua zi sa-i returneze cheia proprietarei.

Mare ii este surpriza cand isi da seama ca proprietare nu stie despre ce vorbeste si fara sa stea prea mult pe ganduri realizeaza ca a spalat urmele unei crime de care nici politia, nici sotia victimei nu aflasera. Fiind intr-o situatie delicata, Tom ii cere ajutorul celui mai bun prieten al sau, fost coleg de serviciu, Eddie Lorenzo dar lucrurile se complica si mai tare cand afla ca victima era un martor esential intr-un caz ce putea dovedi coruptia unor politisti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *