Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

In caz de plictiseala, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw poate fi exact ceea ce cautati. Un film de actiune ca pe vremuri, ridicol, plin de clisee, amuzant si cu scene care depasesc cu mult limita imposibilului (si a ridcolului). Dar hey, cateodata avem nevoie de un film “dumb but fun”, iar acesta cu siguranta se incadreaza in categorie.

In plus, Jason Statham si Dwayne Johnson joaca bine impreuna. Cei doi sunt foarte amuzanti si fac tot filmul. Ei sunt farmecul si reteta de succes a productiei.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa-l vedeti. Il gasiti pe Netflix. Este chiar locul 2 in top 10 filme vizionate in Romania. Asta, bineinteles, daca nu sunteti fani ai francizei si l-ati vazut deja. Stiti voi, franciza Fast & Furious care pare sa nu se mai termine. O serie atat de ridicola incat nu mai exista cuvinte care pot sa o descrie. O vaca atat de mulsa de cei de la Hollywood incat nu ar mai putea da lapte nici daca viata ei ar depinde de asta.

Dar pot sa inteleg motivele celor de la Hollywood. De ce sa te chinui sa creezi ceva nou cand poti sa insisti cu reteta aceasta care, sa fim sinceri, a fost de succes si a avut incasari record de-a lungul anilor. Pentru ca la asta se rezuma totul. La bani si la cat mai putina munca sau creativitate. Din acest motiv avem numai filme cu super-eroi, noua filme Fast & Furious, sequel-uri, prequel-uri si remake-uri.

Trecand peste dezamagirea mea legata de activitatea cinematografiei americane, filmul acesta chiar mi-a placut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *