Horns (2013)

Horns (2013) – o drama inspirata din cartea cu acelasi nume scrisa de Joe Hill. Sunt rare ocaziile in care un film reuseste sa se ridice la nivelul cartii si ma bucur sa va spun ca aceasta este una dintre ele. Chiar am inceput sa trec peste faptul ca Daniel Radcliffe a fost Harry Potter, desi nu mi-a fost deloc usor la inceput. Daniel este un actor foarte bun si cred ca o sa avem ocazia sa il mai vedem in foarte multe filme de acum incolo. The Woman in Black (2012) si What If (2013) sunt doar doua exemple. Revenind la Harry Potter cu coarne (glumesc), va recomand sa cautati acest film. Mie mi-a placut foarte mult.

Povestea: Ig Perrish (Daniel Radcliffe) credea ca are viata perfecta. Sursa fericirii lui? Merrin Williams (Juno Temple), o femeie pe care o iubea mai mult decat viata insasi, o femeie cu care voia sa-si petreaca tot restul vietii. Totul se schimba insa in momentul in care Merrin este ucisa cu brutalitate. Fara sa stea prea mult pe ganduri, toti considera ca Ig este vinovat de aceasta crima, inclusiv politia. Ca lucrurile sa devina si mai ciudate, la ceva timp dupa moartea iubitei lui, Ig se trezeste cu o pereche de coarne.

Desi toata lumea le vede, nimeni nu pare sa fie deranjat de prezenta lor. Ba mai mult, toate persoanele cu care intra in contact devin brusc extrem de sincere si isi dezvaluie cele mai ascunse ganduri in prezenta lui. Cu aceasta noua putere, Ig are de gand sa faca tot ceea ce ii sta in puteri pentru a-l gasi pe criminalul lui Merrin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *