I Am Legend (2007)

Traiam cu ideea ca v-am recomandat acest film superb. Se pare ca m-am inselat, dar timpul nu este pierdut. In caz ca sunteti in cautarea unui thriller/SF foarte bun, I Am Legend (2007) trebuie sa fie pe lista voastra. Este penultimul film bun in care Will Smith a jucat. De atunci, in afara de Seven Pounds (2008), Will a fost o dezamagire constanta. Pacat! Poate avem sanse sa il vedem din nou in forma lui din trecut in Suicide Squad (2016) sau Bad Boys 3 (2017). Da, in caz ca nu stiati, partea a treia a seriei “Bad Boys” a fost deja anuntata. Martin Lawrence va reveni si el in acest film.

Revenind la subiect, povestea lui I Am Legend (2007): Robert Neville (Will Smith) este, aparent, ultimul supravietuitor din New York. In urma raspandirii unui virus facut de om, Robert, un om de stiinta foarte apreciat, descopera ca este imun la infectie si, din acel moment, face tot posibilul pentru a descoperi o cura.

Partea proasta? Virusul care s-a raspindit in lumea intreaga nu omora oamenii ci ii transforma intr-un fel de monstri care aveau un singur scop: sa ii infecteze pe cei ramasi. Misiunea lui Robert: sa descopere un medicament care sa inverseze efectele virusului cu ajutorul sangelui lui imun la infectie. Va reusi el sa faca asta? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “I Am Legend (2007)”
  1. radu November 7, 2015
  2. hid omnikey 3821 November 13, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.