Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Aventurile lui Jack Reacher continua. Daca sunteti in cautarea unui film de actiune decent, va recomand sa vedeti aceasta noua incercare prin care Jack trece, totul pentru a-si salva prietena pe care nu a vazut-o niciodata, dar cu care, in mod amuzant, a purtat foarte multe discutii la telefon.

Nu, nu glumesc, cam acesta ar fi subiectul filmului, pe scurt. Jack este nevoit sa face ce stie el mai bine (fiind un soldat pentru care nu mai exista medalii de acordat) in momentul in care o femeie maior este retinuta pentru tradare. Ca sa o salveze, el va trebui sa o scoata din inchisoare si sa-i dovedeasca vinovatia. Numai ca multi oameni rai nu vor ca acest lucru sa se intample. De aici s-ar putea spune ca incepe actiunea filmului. ..

Nu pot sa spun ca Jack Reacher: Never Go Back este cu ceva mai special ca oricare alt film de actiune care a fost lansat in ultimii ani, dar daca se intampla sa va plictisiti, va recomand sa il vizionati. Actiunea nu lipseste, Tom Cruise isi joaca rolul bine (acelasi rol pe care il intalniti in aproape toate filmele lui), Jack Reacher este un fel de Ethan Hunt din seria Mission: Impossible, finall este extrem de previzibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *