John Wick: Chapter 2 (2017)

Dupa lupte interminabile, am reusit sa imi fac timp si am vizionat filmul John Wick: Chapter 2 (2017). Desi nu credeam ca este posibil, continuarea povestii lui John Wick mi s-a parut mult mai interesanta decat credeam ca este posibil. Sa fim seriosi, de cate ori este un sequel mai bun decat primul film din serie? Ei bine, nu o sa va vina sa credeti, dar miracolul s-a intamplat.

Daca v-a placut primul film, atunci acest sequel o sa fie fix pe gustul vostru. John Wick: Chapter 2 (2017) cred ca este printre putinele filme facute in stilul anilor ’90, dar care merita vazute. Sigur, John este ca un fel de Terminator care omoara absolut tot ce ii iese in cale, dar asta nu opreste cu nimic farmecul povestii. De abia astept partea a treia din serie.

Da, in caz ca nu stiati, in 2019 o sa avem parte de John Wick 3!

Povestea: La scurt timp dupa ce a razbunat uciderea cainelui lui (si furtul masinii), eroul nostru are parte de o noua provocare. Vedeti voi, pentru a putea scapa din lumea asasinilor, John a fost nevoit sa faca un juramant cu o persoana foarte importanta din mafia italiana.

Conform acestui juramant, John trebuie sa indeplineasca o misiunea ceruta de cel care l-a ajutat. Si acea misiune vine fix atunci cand nu isi dorea asta. Ce trebuie sa faca? Pe scurt, trebuie sa o ucida pe cea care a mostenit conducerea unei familii italiene de mafioti, sora celui care l-a ajutat sa iasa in lumea asasinilor.

Va reusi John sa scape din aceasta provocare? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “John Wick: Chapter 2 (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *