Mechanic: Resurrection (2016)

Avand in vedere ca filmul The Mechanic (2011) a fost decent si a avut cat de cat succes, americanii s-au gandit ca au gasit o noua “vaca de muls” (scuzati-mi expresia) si au facut un sequel. Poate pentru ca numai de asta sunt capabili cei de la Hollywoord in ultima perioada, sa faca remake-uri si sequel-uri, majoritatea bune de aruncat la gunoi. Dar banuiesc ca scopul lor final este sa faca bani cat mai usor cu putinta.

Dupa cum era de asteptat, Mechanic: Resurrection (2016) nu face exceptie de la regula. Pe scurt, filmul este slab si doar fanii lui Jason Statham pot sa se bucure putin de el. Ganditi-va la orice film de actiune din anii ’90 si o sa descoperiti ca Mechanic: Resurrection este aproape la fel. Povestea este proasta, prestatia actorilor este slaba, actorul principal este nemuritor (adica nimeni nu poate sa-l omoare, indiferent ce ar face; gloantele il ocolesc, inamicii il ataca pe rand ca sa nu il incurce etc.).

Puteti sa va uitati la el daca nu gasiti nimic altceva si sunteti extrem de plictisiti. Sau poate ca va plac filmele de actiune din anii ’90 si vreti sa vedeti ceva asemanator.

Povestea: Cativa infractori de talie mondiala pornesc pe urmele lui Arthur Bishop in momentul in care afla ca acesta traieste. Numai ca Arthur scapa de primul atac si se decide sa porneasca el pe urmele lor. Amuzant, nu-i asa? Cine va castiga acest razboi? Oare…

One Response to “Mechanic: Resurrection (2016)”
  1. Catalina October 28, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *