Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Nu stiu exact cum sa va explic dar, in perioada in care s-a desfasurat Untold Festival, am reusit cumva sa merg la Iulius Mall Cluj sa vad un film. Banuiesc ca asta inseamna sa fii cu adevarat pasionat de filme. Sa trecem peste. Avand in vedere ca vazusem majoritatea filmelor din lista (sau ca unele nu ma interesau), m-am decis sa urmaresc Mission: Impossible – Rogue Nation (2015). Credeti-ma pe cuvant, aceasta productie este cea mai buna alegere daca vreti sa vedeti un film reusit la cinematograf.

Tom Cruise inca este in forma maxima si face filme foarte bune. Nu cred ca o sa gasiti vreun lucru pe care sa il puteti reprosati. Si ar fi pacat sa nu mentionez si restul distributiei: Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris si Alec Baldwin. Pe scurt, Mission: Impossible este o combinatie perfecta intre umor si actiune. O sa iubiti aceasta poveste. Mergeti sa il vedeti. Nu o sa va para rau.

Povestea: Daca ati urmarit seria Mission: Impossible, atunci sunt sigur ca sunteti la curent cu toate misiunile IMF (Impossible Missions Force) pe care Ethan Hunt le-a rezolvat de-a lungul timpului. In caz ca nu aveti habar despre ce este vorba, este suficient sa stiti ca Ethan Hunt este un fel de James Bond, dar cu mai mult umor. De aceasta data, Ethan se confrunta cu cea mai “imposibila” misiune din cariera lui. Misiunea? Sa demonstreze ca Sindicatul, o organizatie secreta care doreste sa destabilizeze pacea din lume, exista si sa o distruga.

Va reusi Ethan Hunt sa rezolve inca o misiune imposibila si sa scape cu viata din aceasta incercare? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *