Now You See Me (2013)

Now You See Me (2013) un thriller/mystery foarte, foarte bun. Acum inteleg de ce lumea mi-l recomanda cu atat de multa caldura. Am fost placut surprins de magia din film, de rasturnarile de situatii, de actiune si mai ales de partea psihologica pentru ca, pe parcursul desfasurarii evenimentelor, o sa fiti mereu pusi pe ganduri si o sa va intrebati ce mai urmeaza sa se intample.

Nu cred ca mai are rost sa va spun ca merita sa-l vedeti. Trebuie NEAPARAT sa il vedeti. Slabe sanse sa nu va placa. Ah da, mi-a placut foarte mult si distributia: Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco.

Pe scurt, filmul ne spune povestea celor mai buni iluzionisti din lume. Foarte talentati in mod individual, cei patru magicieni sunt recrutati de o persoana misterioasa cu scop foarte precis. Evident, nu o sa va spun scopul si nici nu aveti sansa sa-l aflati decat daca va uitati la film pana la sfirsit. De ce devin cei patru cei mai buni iluzionisti din lume? Poate pentru ca jefuiesc o banca de fata cu audienta si arunca banii in sala de spectacol. Sau poate pentru ca golesc conturile unui milionar si transfera banii celor din public.

Si mai amuzant, cei de la FBI ii urmaresc constant dar sunt mereu cu un pas in urma lor. Care este scopul acestor acte de caritate? Cine este de fapt in spatele celor patru? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Now You See Me (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.