Prisoners (2013)

Prisoners (2013) este cel mai bun film psihologic din 2013. Daca nu l-ati vazut sau nu ati auzit de el si va pasioneaza aceasta categorie, va recomand sa il cautati. O sa descoperiti un film foarte bun, o poveste care o sa va puna pe ganduri si o sa va faca sa fiti mult mai atenti cand vine vorba de a lasa copiii singuri. Nu stiu daca Prisoners (2013) este inspirat dintr-o intamplare reala dar este foarte posibil. In orice caz, Hugh Jackman si Jake Gyllenhaal fac roluri foarte bune si a fost o adevarata placere sa-i vad jucand aproape perfect.

Nu cred ca o sa gasiti prea curand un thriller psihologic mai bun. Asa ca da, merita sa-l vedeti!

Povestea: Doi prieteni decid sa petreaca sarbatorile impreuna cu familiile lor. Din pacate pentru ei, fetele lor mai mici pleaca fara sa anunte pe nimeni si dispar fara urma. Singurul indiciu pe care il au este o rulota care era parcata in apropiere. La scurt timp dupa disparitie, politistii gasesc rulota si il prind pe sofer inainte ca acesta sa reuseasca sa fuga. Problema? Politistii nu gasesc nici o dovada iar soferul are IQ-ul unui copil de zece ani. Neavand motive sa-l retina, ei sunt nevoiti sa-l elibereze desi tatal uneia dintre fete este absolut convins ca tanarul cu rulota este vinovat.

Astfel, detectivul Loki (Jake Gyllenhaal), se trezeste fara nici un suspect iar zilele trec in timp ce sansele fetelor de a fi gasite vii scad. Va reusi detectivul Loki sa gaseasca fetele? Cat de departe sunt dispusi sa mearga parintii pentru a gasi vinovatul? Cine a rapit fetele si de ce? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Prisoners (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *