Searching (2018)

Cei de la Hollywood ar trebui sa vizioneze acest film si sa isi noteze cateva lucruri. Acesta este genul de film pe care oamenii isi doresc sa il vada la cinematograf! Nu sequel-uri, nu prequel-uri, nu origin stories sau alte mizerii reciclate, fara pic de creativitate si facute doar din dorinta de a castiga niste bani. Oamenii au cam inceput sa se sature de aceste lucruri.

Nu cred ca e prima oara cand ma plang de lipsa de creativitate de la Hollywood si sunt absolut sigur ca nu sunt singurul care face asta. Tocmai de aceea ma bucur atat de mult cand gasesc filme ca Searching (2018) sau Upgrade (2018). Aceste filme reusesc sa mentina speranta vie, reusesc sa demonstreze ca inca mai sunt oameni care isi doresc sa faca un film bun, sa spuna o poveste interesanta.

Daca va atrag productiile din categorii ca thriller/drama/mystery, atunci sunt absolut sigur ca o sa va placa Searching (2018). John Cho si Debra Messing fac roluri de zile mari, povestea este interesanta si plina de suspans, iar finalul este imprevizibil.

O sa aveti parte de cateva rasturnari de situatii pe parcursul filmului si sunt destul de sigur ca nu o sa va dati seama cine este personajul rau in aceasta poveste. Asta pana la finalul povestii, evident. Plus ca felul in care a fost filmat Searching este destul de nou. Aici se vede cel mai mult partea de inovativitate / creativitate.

Pe scurt, pentru ca stiu ca aveti si alte lucruri de facut, va recomand sa vizionati acest film. Nu cred ca o sa va para rau. Puteti sa imi multumiti dupa ce il vedeti.

No Responses to “Searching (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *