Shutter Island (2010)

Shutter Island (2010) – un film psihogic genial. Daca va plac filmele psihologice si ati reusit cumva sa nu-l vedeti pana acum, cautati-l! Va garantez ca nu o sa va para rau. Si eu am fost sceptic. Nu sunt un mare fan al lui Leonardo DiCaprio si nu am auzit lucruri foarte bune despre filme. Toti prietenii mei erau dezamagiti de sfirsit. Da, stiu! Oameni fara pic de gust in materie de filme. M-am lamurit cu ei. Revenind la Shutter Island, filmul o sa se joace cu mintea voastra in fel si chip incat nu o sa va dezlipiti din fata ecranului pana nu aflati ce se intampla cu adevarat pe insula respectiva.

Nu va faceti griji. O sa aflati si o sa fie exact ultimul lucru la care v-ati fi gandit vreodata. Cred ca acesta este si farmecul filmelor psihologice. Nu stii niciodata ce urmeaza sa se intample sau cum o sa se termine. Rareori o sa gasiti ceva previzibil in aceste productii.

In 1954, un serif federal, Teddy Daniels (Leo DiCaprio), este trimis la spitalul Asheclifee de pe Shutter Island pentru a investiga o disparitie. Ceea ce nu stiu cei de pe insula este faptul ca Teddy se foloseste de aceasta disparitie pentru a descoperi ce se intampla mai exact pe aceasta insula. In scurt timp insa, el incepe sa-si puna tot mai multe intrebari si chiar ajunge la concluzia ca cei din spital folosesc tratamente ilegale/criminale pentru a-si “salva” pacientii.

Evident, nimic nu este ceea ce pare a fi dar nu va pot da mai multe detalii pentru ca o sa va stric experienta. O sa intelegeti exact filmul cand o sa ajungeti la finalul lui.

No Responses to “Shutter Island (2010)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *