Solace (2015)

Solace (2015) este genul de film psihologic/mystery/thriller pe care ar trebui sa il aveti in vedere. Povestea filmului este foarte interesanta, lucru mai rar intalnit in ultima perioada la Hollywood. Dupa cum bine stiti, genul psihologic nu prea este bagat in seama de americani. Ei, saracii, mai degraba fac un remake de rahat la Ghostbusters si bat campii despre feminismul lor de doi bani.

Revenind la subiect, sunt mai mult ca sigur ca iubitorii acestui gen vor fi foarte incantati de ceea ce vor vedea. Bonus, o sa aveti sansa sa il vedeti pe Anthony Hopkins in unul din probabil ultimele lui roluri. Va recomand sa nu ratati aceasta sansa.

Povestea: Dupa moarte fiicei lui, un cunoscut doctor cu puteri extrasenzoriale/psihice (John Clancy – Anthony Hopkins) se decide sa se izoleze de restul lumii si sa isi petreaca timpul in izolare. Doi ani mai tarziu, un criminal in serie care nu lasa absolut nici indiciu in urma lui il obliga pe un agent special FBI sa apeleze la singura persoana care ar putea sa il prinda pe psihopat. Da, ati ghicit, ma refer la doctorul John Clancy.

Cine este acest criminal? De ce nu reuseste nimeni sa il prinda? Care este motivul pentru care isi alege victimele? Va reusi John Clancy sa il prinda? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Solace (2015)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *