Sudden Impact (1983)

Un thriller cu Clint Eastwood. What more could you wish for? Don’t answer that! Sudden Impact (1983) – al patrulea film din seria/colectia Dirty Harry. Formula filmului este putin schimbata fata de predecesoarele lui, dar nu va faceti griji. Mie mi-a placut chiar mai mult fata de ceea ce am vazut pana in prezent. A fost un subiect foarte interesant iar tema… ce sa mai zic, este preferata mea: razbunare! Nu cred ca mai are rost sa va spun cat de mult imi place sa-l vad pe Clint in rolul lui Harry Callahan, nu-i asa?

Dupa cum va spuneam, inspectorul meu preferat (desi am o mare slabiciune pentru felul in care joaca lt. Columbo) are un nou mister pe cap. Un om este gasit impuscat in testicole intr-o zona pustie din San Francisco. Desi nu parea nimic iesit din comun la aceasta crima, urma ucigasului il duce pe Harry intr-un orasel mai mic in care incep sa apara tot mai multe cadavre. Nu dureaza mult pana cand Callahan isi da seama ca toate aceste crime au legatura. Mai trebuie doar sa-si da seama care este aceasta legatura.

Va reusi Harry sa descopere criminalul? Ramane sa aflati singuri…

“I know what you’re thinking, punk. You’re thinking “did he fire six shots or only five?” Now to tell you the truth I forgot myself in all this excitement. But being this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow you head clean off, you’ve gotta ask yourself a question: “Do I feel lucky?” Well, do ya, punk?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.