The Equalizer (2014)

The Equalizer (2014) – un thriller absolut superb pe care trebuie neaparat sa il vedeti. V-am mai spus eu ca Denzel Washington nu joaca in filme proaste si pana in prezent nu m-am inselat. Nu stiu exact cum face Denzel, dar inca nu am avut ghinionul sa gasesc un film slab cu el. Sper ca asta sa nu se schimbe niciodata. Si chiar aveam o presimtire buna in legatura cu acest thriller. L-am asteptat cel putin o luna, dar a meritat sacrificiul. Aseara am ocazia sa il vad si pot sa va asigur ca o sa va placa. Filmul de abia a aparut in cinematografe. Mergeti sa-l vedeti. Experienta merita toti banii.

Povestea: Robert McCall (Denzel Washington), un barbat aparent linistit din Boston, incearca sa isi traiasca viata intr-un mod cat mai decent cu putinta: lucreaza la un depozit, vrea sa citeasca cele mai bune o suta de carti scrise vreodata (in amintirea sotiei lui) si ajuta pe oricine poate. Practic, acest om este o sursa de inspiratie pentru toti cei din jurul lui. Bunul samaritean. Intr-o zi, soarta face ca Robert, la fel ca multi altii, sa fie martorul unei nedreptati. Pe scurt, o tanara (escorta – mafia rusa) cu care vorbea mereu la restaurantul in care isi bea cafeaua este batuta crunt.

Nesuportand sa o vada asa, Robert se decide sa o ajute. Cum vrea sa faca asta? Merge la cel care a bagat-o in spital, un sef al mafiei ruse din zona, si incearca sa cumpere libertatea fetei. Fiind refuzat, el apeleaza la o varianta mai extrema. Da, ii omoara pe toti intr-un mod in care numai un profesionist poate sa o faca si, in scurt timp, se trezeste cu toata mafia ruseasca pe urmele lui. Si de aici incepe partea distractiva. Cine este Robert si ce secrete ascunde? Vor reusi rusii sa il gaseasca si sa il omoare? Nu vreau sa stric farmecul filmului, asa ca va trebui sa aflati singuri ce se intampla in continuare. Enjoy!

One Response to “The Equalizer (2014)”
  1. cris December 21, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *