The Gift (2015)

Fiind considerat cel mai bun film lansat in luna august 2015, The Gift (2015) este genul de mystery/thriller/film psihologic pe care nu aveti voie sa il ratati, mai ales daca iubiti genurile din care face parte. O sa va surprinda, o sa fie imprevizibil, o sa va placa la nebunie. Simteam asta inca de pe vremea in care am vazut trailerul filmului si nu m-am inselat. Va recomand din toata inima sa il vedeti si sa nu va uitati la trailer. Nu se intampla foarte des, dar producatorii au dat prea multe detalii in trailer.

Urasca cand se intampla asta. Urasca cand aud spoilere, urasc cand un idiot dezvaluie toate partile importante dintr-un film in trailer. Strica tot farmecul unui film. Asadar, daca vreti sa aveti parte de o exeperienta foarte buna, credeti-ma pe cuvant si evitati trailerul. O sa-mi multumiti dupa ce vedeti filmul.

Povestea: Simon si Robyn au o casnicie si o viata foarte frumoasa. Totul pare sa fie ca intr-un vis. Asta, evident, pana viata se decide sa schimbe acest lucru. Cum face asta? Dintr-o pura intamplare, sau nu, Simon se intalneste cu un fost coleg din liceu. In scurt timp, acest coleg incepe sa ii hartuiasca, sa le trimita “cadouri” (o sa intelegeti rolul ghilimelelor dupa ce vedeti filmul) si le da toata viata peste cap.

Cine este acest coleg si ce vrea de la ei? De ce ii hartuieste? Ce secret ascunde toata aceasta intamplare? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *