The Machinist (2004)

In ultima vreme se pare ca dau numai de filme psihologice total imprevizibile. Dupa ce am vazut Triangle (2009) acum cateva zile, un film neasteptat de bun care o sa va lase cu foarte multe semne de intrebare, astazi am avut onoarea sa vad The Machinist (2004). Da, si acest thriller o sa se joace cu mintea voastra in fel si chip dar in acest caz o sa intelegeti si de ce. Evident, finalul este total imprevizibil. Stiu ca l-am descoperit cam tarziu dar daca nu l-ati vazut, cautati-l! Este un must see.

Trevor Reznik are o problema foarte mare. De aproximativ un an nu mai poate dormi. Va puteti imagina cum ar fi sa nu mai dormiti timp de un an? Ei bine, sanatatea lui Trevor este la pamant, atat cea mentala cat si cea fizica. Fiind intr-o stare tot mai deplorabila, colegii lui incep sa tina distanta. Cireasa de pe tort apare in momentul in care el cauzeaza accidentul unui coleg de munca.

De aici, totul se transforma intr-un cosmar pentru el. Vina se transforma in suspiciune, suspiciunea in paranoia, si in scurt timp toti oamenii din jurul lui par sa participe la un fel de complot in masa. Ce se intampla cu el? De ce nu poate dormi? La ce se refera amintirile care il bantuie? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “The Machinist (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *