The Man from Nowhere (2010)

Avand in vedere ca in ultima vreme ma axez pe “cele mai bune filme cu si despre razbunare“, m-am gandit ca ar fi cazul sa va recomand o productie sud-coreeana foarte buna. Incep sa apreciez tot mai mult cinematografia din Asia. Americanii au foarte multe de invatat de la colegii lor asiatici. In timp ce Hollywood-ul se axeaza pe remake-uri si blockbustere facute pentru profit, cei din Asia pun accent pe creativitate si povesti care merita aflate. Un exemplu de urmat pentru toata lumea. Revenind la subiect, The Man from Nowhere (2010) este genul de thriller pe care vreti sa il vedeti. Va recomand sa il cautati. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Povestea: Un om foarte linistit, proprietar de amanet cu un trecut secret, incearca sa-si duca tot restul zilelor in pace. Fiind satul si dezamagit de viata, Cha Tae-sik (Bin Won) nu pare sa aiba nici un motiv pentru a trai. Cu toate acestea, fetita unei vecine/dansatoare pare sa-i aduca putina bucurie. Din pacate pentru el, implicarea mamei fetitei in traficul cu droguri ii strica bucuria si linistea.

Dansatoarea fura un pachet droguri si crede ca poate scapa cu fata curata. Evident, asta nu se intampla, iar fetita trebuie sa sufere si ea pentru faptele mamei sale. Numai ca Cha Tae-sik nu este de acord cu aceasta suferinta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.