The Village (2004)

The Village (2004) este unul din primele filme psihologice care m-au atras catre acest gen. Cu toate ca nu este nici pe departe cel mai bun film din categorie, povestea mi s-a parut interesanta, iar sfirsitul a reusit sa ma surprinda mai mult decat as fi crezut ca este posibil (la momentul respectiv). Daca va pasioneaza filmele psihologice, va recomand sa il cautati. Este un must-see. Am auzit foarte multe pareri despre film. Unele au fost chiar foarte proaste. Prefer sa nu judec. Fiecare cu gusturile lui… Mie mi-a placut suficient de mult incat sa nu-l uit.

Povestea: Intr-un sat mic si izolat din batrana Pennsyvania exista un pact intre localnici si creaturile care “isi au salasul” (ma simt creativ astazi) in padurea din imprejurimi: oamenii din sat nu intra in padure, creaturile nu intra in sat. Culoarea rosu este interzisa pentru ca atrage creaturile. In caz ca se aud clopetele din sat, localnicii trebuie sa se ascunda de creaturile care mai mult ca sigur ataca.

Spre bucuria tuturor, pactul nu este incalcat timp de foarte multi ani. Cu toate acestea, totul se schimba in momentul in care un localnic incalca pactul si intra in padure… Din acel moment, viata celor din sat nu va mai fi niciodata la fel.

Cine sunt acele creaturi si de ce nu vor ca localnicii sa intre in padure? Ce se afla dincolo de padure? Va reusi localnicul sa scape cu viata din ghearele creaturilor? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “The Village (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *