TIFF lanseaza TIFF Unlimited, platforma de streaming care continua online experienta festivalului

La cea de-a 18-a editie, Festivalul International de Film Transilvania lanseaza prima platforma de streaming ce continua online experienta de festival: TIFF Unlimited – produs unic atat in Romania, cat si in randul festivalurilor din Europa Centrala si de Est.

TIFF Unlimited este o platforma de streaming (VoD) care permite abonatilor accesul la filme din selectia festivalului, precum si filme de autor, independente sau premiate, indisponibile pe alte canale. Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, cinefilii vor putea viziona filme din selectia TIFF 2019, selectii din anii anteriori, precum si filme premiate din portofoliul companiilor de distributie din Romania.

„Ne dorim de multă vreme să continuăm experiența TIFF  în mediul online, fiindcă publicul și-a dorit să revadă filme din festival sau să vadă filme pe care le-a ratat, iar TIFF Unlimited este vehiculul care le aduce tuturor cinefililor, indiferent dacă au ajuns sau nu la TIFF, propriul festival de film acasă.”, spune Tudor Giurgiu, directorul Festivalului Internațional de Film Transilvania.
 
TIFF Unlimited propune publicului lungmetraje premiate în marile festivaluri ale lumii, filme străine și românești apreciate de jurii și de public deopotrivă, filme curajoase, radicale sau controversate din genuri și contexte socio-politice diferite, dar și povești intime și speciale ca acelea din competiția acestui an. Platforma de streaming va include filme noi în fiecare lună, astfel încât experiența festivalului continuă, de fapt, pe tot parcursul anului.”, a declarat Mihai Chirilov, director artistic TIFF.

Prețul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA/luna.

Pana pe  9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un pret promotional – 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an). Toti abonatii TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o saptamana, dupa ce si-au facut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro. In plus, orice abonament activat, dintre cele trei scoase la oferta, ofera acces gratuit timp de o luna la toate filmele de pe platforma, incepand din 6 iunie.

No Responses to “TIFF lanseaza TIFF Unlimited, platforma de streaming care continua online experienta festivalului”

Leave a Reply

Your email address will not be published.