TLC difuzeaza miercuri documentarul „Johnny & Amber: Adevar sau minciuni?”

Documentarul in doua parti „Johnny & Amber: Adevar sau minciuni?” este difuzat miercuri, 15 iunie, la ora 21:55, la TLC, explorand un mariaj care s-a incheiat in curtile de judecata.

Cele două segmente de câte o oră prezintă două perspective polarizate care explorează una dintre cele mai mari bătălii juridice publice din ultimul deceniu. Documentarul pune în lumină acuzațiile de abuz domestic făcute între Johnny Depp și Amber Heard, dar și cazul de calomnie instigat de Depp împotriva News Group Newspapers Ltd.

Seria originală discovery+ prezintă interviuri exclusive ample cu avocații care au reprezentat ambele părți, David Sherborne și Sasha Wass QC. Aceștia reexaminează cazul atât de mult dezbătut atât în opinia publică, cât și în instanțele de judecată. Documentarul examinează dovezile ample utilizate pe parcursul procesului din Marea Britanie, inclusiv înregistrări video, fotografii, mesaje text și înregistrări audio realizate chiar de către cuplu. Cu ajutorul lor, el oferă o analiză unică a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele titlurilor senzaționale și pune sub lupă problema extrem de importantă și complexă a abuzului domestic.

Prima parte, „Povestea lui Johnny” este difuzată miercuri, 15 iunie, la ora 21:55, urmata la ora 23:00 de partea a doua, „Povestea lui Amber”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *