Warner Bros. Discovery lansează Max în România pe 21 mai

Warner Bros. Discovery (Nasdaq: WBD) a anunțat astăzi că Max, serviciul său îmbunătățit de streaming, va fi lansat în primele țări europene, inclusiv în România, pe 21 mai. Max aduce într-un singur loc titlurile de neratat de pe HBO Max, emisiunile captivante de divertisment reality din portofoliul de branduri Discovery și competițiile premium Eurosport, pentru a crea o experiență de vizionare completă pentru întreaga familie. Max aduce, pentru prima oară într-un singur loc, emisiuni TV în premieră, filme noi și emblematice și sporturi de neratat.

Max va aduce o nouă experiență de streaming în Europa, cu o cantitate de conținut mai mult decât dublă față de cea disponibilă în prezent pe HBO Max.

Unul dintre cele mai așteptate seriale, “House of the Dragon” vine cu sezonul doi pe 17 iunie pe Max.

În această vară, Max va fi singurul loc în care Jocurile Olimpice Paris 2024 se vor putea urmări integral în România și în toate cele 25 de țări în care Max va fi disponibil. Fiecare moment live al Jocurilor Olimpice va fi inclus în toate opțiunile de abonament, astfel încât fiecare abonat Max va avea acces complet la cea mai mare competiție sportivă din lume.

Max se diferențiază de alte platforme de streaming prin mixul unic de conținut de o amploare fără egal și o calitate de neegalat. Max va aduce povești extraordinare pentru orice persoană și orice preferință, cu o colecție diversă de conținut din toate genurile și formatele, de la vasta familie de branduri Warner Bros. Discovery: filme Warner Bros. precum “Barbie“, “Aquaman and the Lost Kingdom“ și “Wonka“, HBO Originals “The Last of Us“, “The White Lotus“, “Euphoria“, “True Detective: Night Country“, “The Regime“, “The Sympathizer“, “The Jinx Part Two“ și o nouă comedie – “The Franchise“.

O nouă listă de Max Originals care are la bază personaje populare ale Warner Bros. va ajunge pe Max, inclusiv “The Penguin“ și “Welcome to Derry“ (varianta “IT“ a lui Stephen King), “Eastern Gate” – un thriller polonez cu spioni și multe altele. Max va aduce, de asemenea, filme din biblioteca extinsă a Warner Bros., inclusiv franciza “Harry Potter“, “The Matrix“, “The Dark Knight“ și “The Lord of the Rings“, precum și emisiuni care au o bază mare de fani, precum “90 Day Fiancé“, “Gold Rush“ și “Fixer Upper“ din portofoliul Discovery.

O Extraopțiune Sport le va oferi fanilor o acoperire extinsă a principalelor sporturi internaționale și europene, inclusiv turnee Grand Slam de tenis – printre care Australian OpenRoland-Garros și US Open, cele trei Mari Tururi ale ciclismului – Giro d’ItaliaLa Vuelta a España și Tour de France, precum și Tour de France Femmes24 Hours of Le Mans, și fiecare campionat mondial de sporturi de iarnă.

ABONAMENTE

Max va oferi o gamă de abonamente diverse, plus Extraopțiunea Sport, care poate fi adăugată la orice abonament de bază. Informații și detalii despre prețurile abonamentelor Max vor fi anunțate în săptămânile următoare și vor varia de la țară la țară.

Abonamentul Basic cu publicitate:

 • Acest abonament le va permite utilizatorilor să se bucure de Max la un preț mai mic și va include publicitate.
 • Va fi disponibil inițial în nouă țări europene, înainte de a fi extins și în altele. Primele țări în care abonamentul Basic cu publicitate va fi disponibil sunt Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Țările de Jos, România, Polonia, Franța și Belgia.
 • Abonații vor putea să urmărească titlurile Max pe 2 dispozitive simultan.
 • Conținutul va fi disponibil în rezoluție Full HD.

Abonamentul Standard:

 • Abonații vor putea urmări conținutul Max pe 2 dispozitive simultan.
 • Conținutul va fi disponibil în rezoluție Full HD. 
 • Acest abonament va permite până la 30 downloads pentru vizionarea offline.

Abonamentul Premium:

 • Oferă cea mai bună experiență de consum.
 • Utilizatorii pot reda conținut pe 4 dispozitive simultan.
 • Rezoluție Full HD sau 4K și cu sunet Dolby Atmos, (în funcție de disponibilitate).
 • Acest abonament va permite până la 100 de downloads pentru vizionare offline. (Se aplică limitări).

Extraopțiunea Sport:

 • Extraopțiunea Sport va oferi o acoperire a evenimentelor sportive de top, inclusiv turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, 24 Hours of Le Mans, transmisiunile de pe Eurosport 1 și Eurosport 2 în direct și multe altele.
 • Abonații trebuie să verifice programul local pentru disponibilitatea drepturilor sportive în țările lor.
 • Extraopțiunea Sport va fi disponibilă dacă este adăugată la orice abonament de bază.
 • Utilizatorii pot difuza conținut sportiv pe 2 dispozitive simultan (din fluxurile disponibile în abonamentul lor de bază).

Cei care au deja un abonament la HBO Max vor putea să descopere noua experiență pe Max foarte ușor, pentru că își vor păstra profilurile actuale, istoricul de vizionare și își vor continua călătoria pe Max de unde au rămas. În unele cazuri, în funcție de dispozitiv sau de sistemul de operare, aplicația HBO Max va fi actualizată automat la aplicația Max. În alte instanțe, atunci când abonații vor deschide aplicația HBO Max vor primi un mesaj să descarce noua aplicație Max, permițându-le să înceapă să exploreze noua platformă în doar câteva click-uri. Abonații aplicației Eurosport vor fi primi toate informațiile necesare în timp util despre opțiunile de trecere la abonamentul Max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *