The Magnificent Seven (2016)

Avand in vedere ca nu au mai facut de foarte mult timp un remake (ha ha ha), cei de la Hollywood s-au gandit ca ar fi cazul sa mai faca unul. De data aceasta s-au oprit la un western foarte celebru, The Magnificent Seven (1960), un remake la randul lui al filmului japonez Seven Samurai (1954). Un fel de remakeception.

Cum a fost filmul? Nu se compara cu varianta din 1960, nici nu prea aveam cum, dar a fost suprinzator de bun. Nu prea se mai fac western-uri in aceasta perioada, asa ca trebuie sa profitam de fiecare productie care este lansata.

Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo si Martin Sensmeier sunt cei sapte magnifici care vor speria Vestul in acest film… si toti baietii rai care le vor iesi in cale. Distributia, dupa cum puteti vedea, este foarte buna. O alta parte buna a filmului care o sa va placa este actiunea. Fanii genului nu vor dezamagiti de ceea ce vor vedea.

The Magnificent Seven (2016) inca ruleaza la cinema. Va recomand sa il treceti pe lista.

Povestea: Existenta orasului Rose Creek este amenintata de Bartholomew Bogue, un afacerist care a pus ochii pe aurul din zona. Pentru a putea pune mana pe aur, Bogue angajeaza mercenari, omoara cativa locuitori ai orasului si le da un termen de trei saptamani celor care au ramas sa elibereze zona.

Disperati, cei din Rose Creek angajeaza sapte oameni. Vor reusi cei sapte sa-i apere? Vor reusi cei sapte sa salveze orasul de la distrugere? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *