Wonder Woman (2017)

A inceput sezonul filmelor vazut la cinematograf. Cel putin pentru mine, evident. Desi nu aveam de gand sa vad Wonder Woman (2017), mai ales pentru ca sunt superstitios si rareori am sansa sa vad doua filme bune, unul dupa altul, ieri am ajuns din nou la cinema si m-am gandit sa risc. Si asa reusit sa vad avanpremiera Wonder Woman (2017), un film cu care cei de la DC ameninta suprematia Marvel.

Da, ati citit corect, de acum inainte am sperante mari pentru filmele din universul DC. Si cred ca si cei mai infocati fani Marvel vor fi de acord cu mine dupa ce vor viziona acest film.

Cu toate ca productia nu este perfecta si mai erau lucruri care puteau fi facute mai bine, povestea filmului are de toate (umor, actiune, momente lacrimogene) si reuseste sa te tina mai tot timpul atent la ceea ce se intampla. Va garantez ca nu o sa gasiti prea multe momente de plictiseala. Gal Gadot este perfecta pentru acest rol. Nu stiu cine a gasit-o, dar a facut o treaba foarte buna in momentul in care i-a oferit rolul lui Wonder Woman.

Pe scurt, pentru stiu ca aveti si alte lucruri de facut, va recomand sa mergeti la cinema si sa vedeti acest film. Ar fi pacat sa nu il vedeti la cea mai buna calitate posibila. Isi merita banii.

Povestea: Inainte sa devina Wonder Woman, Diana (Gal Gadot) a fost o printesa a amazoanelor si s-a antrenat toata viata pentru a-si putea apara poporul de inamicul numarul 1, zeul razboiului, Ares. Viata ei se schimba radical in momentul in care capitanul Steve Trevor (Chris Pine), un spion/pilot britanic urmarit de germani, se prabuseste pe insula amazoanelor si aduce cu el vestea razboiului care a cuprins intreaga omenire.

Socata de vestea razboiului mondial, Diana porneste pe urmele lui Ares, cel pe care ea il considera principalul vinovat…

One Response to “Wonder Woman (2017)”
  1. Rent a car Bucuresti June 4, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *