Sa sune telefonul!!!

De curand am publicat cateva videoclipuri despre emisiunile “nocturne” de la posturile noastre nationale,in care suntem invitati “politicos” sa sunam.Sau cel putin asa credeam…

Asta pana cand am primit clipul pe care il puteti vedea mai jos…

“Vreau sa sune telefonuuuuuul!!!” striga disperata prezentatoare emisiunii de la National TV.Si lumea zicea ca nu este criza in Romania!Poate ar trebui sa va ganditi mai bine.

Sa revenim la subiect…Prezentatoarea (disperata) ia telefonul,il tranteste de pamant,striga(tipa,urla,etc.),distruge cateva obiecte de inventar si toate acestea pentru ce ?!? Pentru 1,19 euro/apel J)

Mai are rost sa va zic ca CNA-ul a amendat aceasta emisiune cu 5000 Ron (50.000.000 lei vechi) ? 5000 Ron = 1186 euro la cursul zilei de azi 1 euro = 4,2127 (dupa cum ar spune guvernatorul BNR : Ce? Vi se pare mult?!?)

Oare chiar merita sa se agite atata pentru cativa euro? Se pare ca da,avind in vedere amenda pe care tocmai a primit-o ! Oare cate nopti trebuia sa se chinuie ca sa obtina banii aia?

Imi place si motivul invocat de CNA pentru amenda : “moderatoarea concursului interactiv a avut o atitudine violentă când invita telespectatorii să participe la competiţie, fapt care putea să afecteze dezvoltarea psihică a minorilor. Decizia de amendare a postului Naţional TV a fost luată cu opt voturi pentru şi două împotrivă.”

Am doua lucruri de spus:

1.8 voturi pentru si 2 impotriva! 2 impotriva ?!? SPER ca cei doi care au fost impotriva au vrut sa propuna o amenda mai mare. (repet,SPER)

2.”…ar putea sa afecteze dezvoltarea psihica a minorilor” …mda…Avind in vedere ora la care se difuzeaza emisiunile astea minorii au 2 optiuni : A. Filme porno B.”Emisiunile” respective …oare ce aleg minorii?!? …vai Doamne nu stiu,va trebui sa ma gandesc bine.

P.S : “Daca nu este mama atunci ce este ???” Raspunsul meu il gasiti in primul videoclip de aici : Oare sa sun?!?

6 Responses to “Sa sune telefonul!!!”
  1. ady January 9, 2009
  2. umbbra January 9, 2009
  3. daniel flroea January 10, 2009
  4. daniel florea January 10, 2009
  5. Daniel Urda January 10, 2009
  6. Andrei-Daniel Lefter January 11, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *