Stiri amuzante – Episodul 4

Avand in vedere ca viitorii picati de la BAC (si care activeaza pe TPU.ro) nu prea au mai produs material pentru un nou articol, m-am gandit ca ar fi cazul sa continuam cu rubrica “stiri amuzante”.

Se intampla din ce in ce mai des sa citesc articole de toata frumusetea, care ma fac sa rad cu lacrimi. Ar fi pacat sa nu le cititi si voi:

1. O toaleta in valoare de 40.000 de dolari a fost construita in Cambodgia – o tara in care 40% dintre locuitorii din mediul rural nu au acces la un grup sanitar – doar pentru vizita unei printese thailandeze. Printesa respectiva nici macar nu s-a deranjat sa o foloseasca…
Stirea completa: AICI.

2. O suvita din parul lui John Lennon a fost vanduta cu 35.000 de dolari la o licitatie. Intre timp, in lumea normala, altii se chinuie o viata intreaga ca sa stranga suma respectiva.
Stirea completa: AICI.

3. Locuitorii din cartierul Dimitrie Cantemir, construit la granita dintre judetele Galati si Braila, traiesc o adevarata drama de aproape 14 ani. Pe scurt, cei de acolo au buletine de Galati, dar stau in Braila, platesc taxe in Galati, dar au nevoie de autorizatii de constructie din Braila. Traim in Romania…
Stirea completa: AICI.

4. Seful Bisericii Ortodoxe Ruse, a facut, in premiera o vizita in Antarctica, unde s-a rugat pentru planeta si s-a intalnit cu… pinguinii. Nu, nu glumesc.
Stirea completa: AICI.

5. Dorel loveste din nou. Niste muncitori au ajuns pe o strada si au inceput sa sape. Dupa doua zile si-au dat seama ca sapa pe o strada gresita. Au acoperit totul cu pamant, riscand sa infunde astfel canalizarea, dupa care au plecat… Stiu ca am mai spus asta o data, dar traim in Romania.
Stirea completa: AICI.

mr-bean-funny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *