Airsoft – de la “pac-pac-ul” copilăriei, la consolidarea coeziunii între membrii unei companii!

Cu siguranță că încă din perioada copilăriei, jocul a constituit unul dintre elementele care au contribuit la sudarea relațiilor de prietenie. “Pac –pac” sau “hoții și vardiștii” erau câteva dintre jocurile în care echipele formate trebuiau să funcționeze după reguli bine stabilite de către membrii acestora, astfel încât să se atingă cât mai rapid și cu maximul de rezultate obiectivele stabilite împreună. Astăzi, jocurile copilăriei s-au transformat în modalități ideale de perfecționare a relațiilor inter-personale la nivel de grupuri și departamente din cadrul unei companii, datorită team-building-urilor.

Doar că astăzi acest tip de joc are o denumire mult mai sofisticată (airsoft) și se “joacă” cu pistoale cu bile de plastic (pe http://www.airsoft.ro/Bile-29 o să descoperi câteva accesorii de top care te vor ajuta să ai parte de cele mai eficiente rezultate pe terenul de luptă). Obiectivele au rămas aceleași, modul de joc este asemănător, principiile sunt identice, doar că, spre deosebire de jocurile copilăriei, airsoftul este un sport al minții, care îți pune în evidență modul de gândire, puterea de concentrare și spiritul combativ! În plus, este un sport, așa că, vei beneficia de o mulțime de avantaje atunci când îl joci, ceea ce îți va oferi posibilitatea de a descoperi, de fiecare dată, lucruri noi despre tine și modul în care interacționezi cu ceilalți!

Bucuria jocului, satisfacția dezvoltării personalității și a spiritului de echipă!

Spre deosebire de alte jocuri care au un mod de desfășurare asemănător, airsoftul se remarcă printr-o atenție deosebită acordată respectării principiilor de joc, precum fair-play, onoare, corectitudine și respect pentru ceilalți jucători. Datorită prezenței acestor caracteristici, acest joc este un sport care este utilizat cu rezultate maxime în procesul de pregătire al membrilor unei echipe dintr-un departament al unei companii. Combinând în mod optim caracterul ludic cu cel al urmăririi nivelului de perseverență în atingerea unui obiectiv auto-impus sau stabilit în comun, acest joc este modalitatea cea mai bună de a mări coeziunea în cadrul unui grup.

Totul împachetat într-un joc care beneficiază de avantajul utilizării unor arme de tip replică, care pot fi găsite în magazine de specialitate, așa cum este Airsoft.ro, pentru a căror utilizare nu este necesară decât respectarea condițiilor impuse de către organizatori. Astfel, proiectilele utilizate în timpul jocului nu trebuie să depășească o anumită viteză (în funcție de tipul armei și a categoriei din care face parte jucătorul – maxim 125-140-170 m/s), iar acest lucru se datorează respectului ce trebuie arătat adversarului. Descoperă unul dintre cele mai avansate modalități prin care te poți bucura atât de joc, cât și de posibilitatea de a beneficia de mai multe avantaje (mai ales dacă lucrezi într-o companie), de fiecare dată când alegi să joci o partidă de airsoft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *