Assassin's Creed II

[ad#ad-1]

Data de lansare :
-26 Februarie 2010 in Uniunea Europeana
-16 Martie 2010 in SUA
-18 Martie 2010 in Australia

Cerinte de sistem / Sistem Requirements:

• Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
• RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
• Video Card/Placa video: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
• Sound Card/Placa de sunet: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
• DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries
• DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
• Hard Drive Space: 12GB
• Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

În Assassin’s Creed II jucătorul va putea să înoate şi să zboare cu un prototip construit de da Vinci. De asemenea, s-a anunţat că vor exista mult mai multe tipuri de misiuni (aproximativ 16 până acum).

Va exista şi o varietate nouă de arme, vei avea un topor, un ciocan, un buzdugan, o suliţă, două tipuri de săbii, o secure, două lame mai mici numite in jocul anterior (Hidden Blade) si probabil cea mai noua arma, pistolul ascuns (Hidden Gun), ce consta intr-un mic tun produs de Leonardo da Vinci si o bila de metal (cel mai probabil otel) proiectata la o distanta moderata de praf de pusca. Arma poate fi vazuta in actiune in Gameplayul comentat de Jean François Boivin pe site-ul oficial al jocului.

Înca nu ştim mare lucru despre plot dar a fost confirmat faptul că jucătorul îşi va asuma rolul unui nobil şi asasin aşa numitul Ezio Auditore de la Firenze. La fel ca Altair din primul joc al seriei, Ezio este un strămoş al lui Desmond Miles, un modern Assassin, care a fost capturat de Abstergo Industries. Ezio este un tânar nobil care şi-a pierdut familia în luptele dintre celelalte familii rivale.

Jocul este amplasat în perioada Renaşterii în Italia în timpul Carnavalului Veneţian, în anul 1476. În primul joc acţiunea se petrecea în 1191, deci o diferenţă de 285 de ani. La fel ca în caracterele din Assassin’s Creed, figurile istorice vor fi prezente în joc, inclusiv Leonardo da Vinci, Machiavelli, Caterina Sforza, şi Lorenzo de’ Medici.

Sursa text : Wikipedia.org

[ad#ad-1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *