Ce se mai joaca copiii pe calculator

Nu stiu daca va mai amintiti, dar intr-un articol precedent va povesteam despre noua pasiune a nepoatei mele: jocurile online. Nu va ganditi la prostii, ma refer doar la cele pentru copii. Si daca acum cateva saptamani avea treaba cu imbracatul unei pisici care mergea la pescuit si trebuia sa fie la patru ace, in ultimele zile s-a specializat pe alte jocuri.

Nu, de pescuit inca nu a scapat, dar intre timp a mai descoperit si rechinii. Aici banuiesc ca este vina mea. Fiind o mare pasionata de filme (ca si mine), mi-a tinut companie atunci cand am (re)vazut un clasic: Jaws (1975) – povestea unui rechin ucicas care terorizeaza oamenii de pe o insula mica. Stiu, nu este genul de film pe care un copil ar trebui sa il vada, dar nu va faceti griji. Ea nu se sperie atat de usor. Ba chiar a dezvoltat o pasiune pentru filmele horror. In orice caz, de atunci, pisi asta mica a mea vrea sa ii caut mereu jocuri cu pesti si jocuri cu rechini.

I-a intrat ei cumva in cap ca trebuie sa prinda rechini ucigasi si sa ii pedepseasca pentru faptele lor rele. Numai ca nu se tine mereu de partea asta justitiara a ei. Cand se enerveaza, trece in pielea unui rechin periculos si incepe sa manance pesti si sa terorizeze pescarii. Nici nu aveti idee cat de amuzante sunt aceste jocuri. Sa fiu sincer, nu credeam ca exista doua sau trei cu un asemenea subiect.

Cred ca de asta nici nu m-am deranjat sa i le caut pe net. De abia dupa ce mi-a facut capul calendar cateva zile m-am indurat sa ii gasesc ceva. Si mare mi-a fost mirarea cand am dat peste zeci de jocuri cu rechini, cu pescuit si tot ceea ce tine de el. Ba chiar unele jocuri exista in varianta 3D. Te doare mintea…

Unde erau jocurile acestea cand eram eu mic? De fapt, unde erau calculatoarele cand eram eu mic? Numai de rechini nu stiam eu pe atunci… Eh, macar ea se distreaza. Sunt curios ce jocuri o sa mai descopere in viitor.

joc-rechini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *