Jocuri cu tractoare

Va mai mai aduceti ce v-am povestit ieri? Partea aceea cu nepotul meu care are genul de energie produs de o centrala nucleara? Ei bine, dragii mei, daca aveti o astfel de sursa de energie inepuizabila in preajma voastra si vreti sa “scapti” de ea/cautati un moment de liniste, solutia este simpla. Aveti nevoie de un calculator/laptop sau de o tableta si de o conexiune la internet.

Cum va pot ajuta aceste lucruri? Simplu. In timp ce sursa de energie da tarcoale in jurul casei si distruge tot ceea ce prinde in cale, voi trebuie sa intrati pe internet si sa cautati jocuri pentru copii. Nu prea are importanta ce fel de joc. Puteti sa alegeti un joc cu tractoare, de exemplu. Dupa ce gasiti un astfel de joc, ignorati copilul si incepeti sa il jucati. Aceasta solutie va avea un efect mai rapid decat credeti.

Copilul va deveni imediat curios si va incerca sa afle ce faceti si, mai ales, de ce il ignorati. In momentul in care va afla motivul, o sa fie foarte greu sa scapati de gura lui. Credeti-ma pe cuvant, o sa faca orice, numai sa poata si el sa se joace pe calculator. Asa, desi pare aproape imposibil, o sa-l puteti convinge sa faca lucruri pe care le evita de obicei.

Exemple? Sa faca curat in camera, sa fie cuminte, sa citeasca, sa isi faca temele, sa manance, sa nu mai faca mizerie, sa nu mai faca galagie etc. Pare amuzant, dar credeti-ma pe cuvant, o sa faca orice pentru a se putea juca si el. Trebuie doar sa il faceti curios. De acolo totul va merge ca uns.

Varianta aceasta merge si la fete, dar va trebui sa cautati genul de jocuri care le pot face curioase. Sunt sigur ca o sa gasiti ceva si pe gustul lor.

jocuri-tractoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *