Jocuri in 2

Este timpul sa continuam aventurile nepoatei mele in lumea jocurilor online. Da, dupa cum va puteti imagina, povestea ei pare sa nu aiba sfirsit. Noroc ca imi este draga, altfel tableta pe care i-au cumparat-o parintii ei zbura de mult pe geam. La ce s-a mai gandit ea in ultima perioada?

Ei bine, avand in vedere ca s-a cam plictisit de toate jocurile pe care le-a incercat in ultimul an (jocuri cu pisici, printese, masini etc.), si-a zis ca ar fi cazul sa schimbe ceva. Ce sa schimbe? “Nu prea are ce”, mi-am zis eu. Dar m-am inselat. M-am inselat amarnic. Vedeti voi, ea s-a gandit ca ar fi mult mai bine daca si-ar gasi un partener de joaca. In teorie suna bine ideea ei, sunt de acord, dar in practica… nici nu stiam ce ma asteapta.

Da, pe scurt, eu sunt noul ei partener preferat de joaca. Ce ne jucam? Jocuri in 2, evident. Jocuri hepy in 2 jucatori, ca sa fiu mai exact, pentru ca hepy.ro este noul site pe care isi petrece majoritatea timpului. Cu ce ne pierdem timpul? Cu tot ce ii trece prin cap. Incepand cu fotbal si terminand x si 0 in doi jucatori.

In ultima vreme ne batem capul cu jocul “Evadarea lui Tom si Jerry”. Cum este jocul? Foarte distractiv si suficient de interesant incat sa nu plictisesc, lucru destul de mare avand in vedere varsta mea. Cumva, jocul imi aduce aminte de perioada in care jucam si eu ceva asemanator. Numai ca atunci erau alte vremuri… Aveam un joc pe televizor (Terminator) si imprumutasem discheta unui coleg de scoala. Acum multi ani jocurile multiplayer se jucau afara. Era cel mai bun 3D inventat vreodata. Si probabil ca o sa fie si pe viitor. Doar ca mai dureaza cativa ani pana se prind si copiii de asta.

Revenind la subiect, daca aveti un copil si vreti sa-i faceti o bucurie, incercati sa va jucati cu el cat mai mult. Cautati un joc in 2 si… rezistati! Faceti asta pentru bucuria lui/ei!

tom-jerry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *