Nepoata mea si jocurile cu masini

Dupa cum v-am povestit si in multe articole precedente, am parte de o adevarata aventura de fiecare data cand nepoata mea imi face o vizita. Daca unele fete isi bat capul cu papusi, ea are alte preocupari, mai ales de cand a descoperit jocurile online. Le-am spus deja parintilor ei ca nu este o idee prea buna sa o lase sa-si piarda timpul in fata calculatorului, dar nici nu prea au multe variante. Asa ca i-au facut un program si i-au conditionat timpul de joaca.

Daca asculta de ei si isi face temele, are voie sa se joace cateva ore. Daca e neascultatoare, la revedere jocuri. Mi se pare cea mai buna solutie. Asa ambele parti sunt multumite. Ei au parte de liniste, ea are o mare bucurie de fiecare data cand isi imbraca pisica, pescuieste, se joaca cu rechinul ei preferat sau se intrece cu baiatul vecinilor.

Dupa cum va puteti da seama, fiind vorba de un baiat, pisi asta mica a mea nu poate sa se faca de ras. Asa ca, de fiecare data cand primeste o vizita de la vecin, cauta jocuri in 2 cu masini. Credeti ca adultii sunt competitivi atunci cand se joaca ceva? Ar trebui sa ii vedeti pe cei doi in timp ce se intrec cu masinutele lor preferate. Rareori o sa aveti ocazia sa vedeti ceva mai amuzant. Plus ca nepoata mea nu stie sa piarda. Nu cred ca cineva ar vrea sa stea in fata ei atunci cand pierde.

Avand in vedere ca baiatul se pricepe ceva mai mult la masini, ghiciti cine a inceput sa uite de jocurile in care imbraca o pisica si sa caute jocuri cu masini de curse? Da, fix cea mai draga pisi a mea. Si ca totul sa fie perfect, a inceput sa ma roage sa ma joc cu ea. Vrea sa exerseze…

Nu pot sa spun ca am timp de asa ceva, dar nici nu pot sa o refuz. Plus ca iubesc sa o vad cum se supara de fiecare data cand pierde. Imi face ziua mai buna si imi aduce aminte de o perioada foarte frumoasa din viata mea.

jocuri-cu-masini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *