Nepoata mea si jocurile online

Va mai aduceti aminte de nepoata mea, cea care avea o adevarata pasiune in a se juca pe calculator de fiecare data cand prindea ocazia? Ei bine, draga de ea a ales in urma cu ceva timp sa ia o pauza, lucru pe care nu l-am crezut posibil. Se pare ca, dupa ce s-a chinuit saptamani in sir sa imbrace o pisica cocheta care trebuie sa arate cat mai bine atunci cand mergea la pescuit si mai ales dupa l-a batut pe copilul vecinilor ori de cate a prins ocazia la jocuri cu masini, nepoata mea a simtit ca are nevoie de o noua provocare.

Numele provocarii: gradinita. A stat ea ce a stat, s-a acomodat mai greu cu ceilalti copii, dar din momentul in care s-a obisnuit cu locul nici ca s-a mai interesat de calculator. Asta, bineinteles, pana a venit vacanta. Era cam greu ca pauza sa dureze prea mult timp, nu-i asa?

La gradinita avea ocupatie, avea prieteni cu care se juca, avea lectii de facut si jocuri preferate pe care le juca cu colegii ei. In vacanta? In vacanta, bineinteles, are calculator. Ba chiar a descoperit si un alt site pe care intra mereu. Site-ul recomandat de ea are de toate pentru toti: o gama larga de jocuri flash dar si unity 3D adunate de pe cele mai populare site-uri de gaming online. Cum era de asteptat, jocurile sunt pentru copii de toate varstele de la cei mici de 3, 4 sau 5 ani, pana la cei de 6, 7 ani sau mai mult.

Nu va faceti griji, nu prea baga ea in seama categoria de varsta. Le-a incercat pe toate. Se plictiseste atat de repede incat nu stiu ce o sa faca dupa ce o sa ramana fara jocuri, dar banuiesc ca o sa va povestesc si despre asta la momentul respectiv. Cat despre copilul vecinilor, cel care tot lua bataie la jocurile cu masini, desi a fost putin cam reticent sa vina iar sa se joace cu nepoata mea, dupa o pauza a decis sa se riste din nou.

Proasta idee pentru ca nepoata mea a pregatit de mult alte jocuri online cu 2 jucatori si de abia il asteapta. Cred ca o sa fie foarte distractiv sa ii urmaresc din nou pe cei doi. De abia astept! Si sa nu uitam ca gradinita incepe cat de curand. Calculatorul nepoatei de abia asteapta!

xjocuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *