Picnic Cuvant – Noul Puzzle care a innebunit Romania

Picnic Cuvant este un joc nou de tip puzzle ce a devenit popular in randul elevilor, studentilor dar si al adultilor. Este la fel de atragator ca si Pixwords.

Picnic Cuvant este un joc educativ, iti poate dezvolta vocabularul si cultura generala si este foarte simplu de jucat:

– La fiecare nivel ai un grup de litere cu care trebuie sa formezi cuvinte. De cele mai multe ori pare simplu dar vei ramane blocat la un cuvant pe care probabil il folosesti zi de zi in comunicare.
– Un Nivel poate avea mai multe litere dar de asemenea poate contine pana la 7 cuvinte de deslusit.

De exemplu: Aveti literele: “ARCU” si trebuie sa formati 3 cuvinte. Raspunsurile sunt: ARC, AUR, ACRU.

Totusi jocul poate deveni un pic complicat odata ce ai ajuns la un nivel mai mare. Din aceasta cauza se pare ca au aparut site-uri cu toate raspunsurile pentru acest joc. Puteti sa intrati pe Raspunsuri Picnic Cuvant si sa gasiti toate solutiile.

Aveti posibilitatea sa gasiti raspunsul cautat dupa numarul nivelului, sau chiar dupa un cuvant pe care deja l-ati rezolvat. Tot mai multi oameni au ales sa foloseasca acest site la un moment dat tocmai din cauza insomniilor provocate de acest joc.

De asemenea daca nu gasiti un raspuns puteti sa intrebati prieteni pe facebook, avand posibilitatea de a da share nivelului la care v-ati blocat.

Picnic Cuvant poate fi descarcat de pe Google Play sau de pe Appstore si este disponibil doar pe smartphone-uri. In cazul in care sunteti deja un fan inrait si ati terminat toate cele 500 de nivele disponibile in limba romana, puteti incerca Picnic Cuvant in limba engleza (Word Snack).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *