Remi online

Se pare ca vremea se raceste ceea ce nu inseamna decat un singur lucru: o sa petrecem foarte mult timp intre cei patru pereti pe care ne chinuim aproape toata viata sa-i platim. Si, cum plictiseala este mare, va recomand un site de jocuri online: remi-online.ro.

Imi aduc aminte cum, pe vremuri, obisnuiam sa pierd zile/nopti intregi jucand remi cu familia. Era cel mai placut mod de a ne petrece timpul in vacante. Faceam campionate, clasamente, ne luptam in strategii. Cele mai frumoase amintiri… Timpul parca zbura. Nici nu incepeam bine un campionat de remi dimineata si ne trezeam brusc ca este intuneric afara.

Tocmai de aceea vreau sa va recomand acest site de remi. Nu veti duce niciodata lipsa de jucatori. Chiar in acest moment sunt aproximativ 1200 de jucatori online (miercuri, ora 10:41). Tot ce trebuie este sa va inregistrati sau sa va logati cu contul de Facebook.
Site-ul cuprinde doua categorii principale (pe partea de remi) :
– remi pe tabla
– remi etalat (preferatul meu)

Daca vreti sa jucati cu cineva anume, tot ce trebuie sa faceti este sa creati o masa cu parola. Astfel, doar cei care au parola vor putea intra sa joace.

Desigur, site-ul mai cuprinde si alte jocuri cu care puteti sa va delectati: poker, biliard, table, canasta, sah. Bafta la jocuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *