Vodafone conectează fanii cu cei mai tari streameri de gaming din Romania

Vodafone România este pentru al patrulea an consecutiv partener principal al celui mai mare eveniment de gaming din România – Bucharest Gaming Week (BGW)-, asigurând conexiunea la internet pentru cei peste 10.000 de gameri profesioniști, streameri, creatori de conținut și pasionați de jocuri video reuniți online și offline în turnee, la workshopuri și lansări de jocuri. Pe lângă conexiune la internet, Vodafone este prezent la această ediția cu două standuri în care fanii esports și ai altor genuri de jocuri video vor putea juca pe desktop și consolă cele mai apreciate titluri, dar  își vor putea întâlni și streamerii favoriți și vor putea concura cu cei mai titrați gameri și creatori de conținut în turnee cu premii. Săptămâna gamingului se derulează până duminică, 13 noiembrie, și va culmina cu evenimentele programate la Palatul Parlamentului.

Fanii multiplayerului Stumble Guys sunt așteptați sâmbătă, 12 noiembrie, în intervalul 12.30 – 14.00, la scena centrală pentru a confrunta Good Gaming League formată din IceManLucky, Gannicus96, Mădălin și Zasami într-un turneu cu premii în gadgeturi sponsorizat de Vodafone. Turneul de Stumble Guys va continua cu sesiuni 1vs1 pe telefon la standul cu nr. 19 al Vodafone, sub arbitrajul lui Mădălin, în intervalul 14.00 -15.00. Până la ora 16.00, maestru de ceremonii la standul Vodafone va fi Gannicus96, într-o competiție de Minecraft 1vs1, cu premii. 

„Gamingul strânge în jurul său o comunitate foarte puternică, pasionată și asigură democratizarea accesului pe câmpul de joc pentru orice jucător, din cel mai îndepărtat colț de lume, pentru a se confrunta cu cei mai redutabili gameri. Vodafone este deja de câțiva ani parte din această comunitate asigurându-i două elemente esențiale pentru a crește și a face performanță: conexiunea stabilă și de încredere la internet și accesul la tehnologie. Suntem pentru al patrulea an parteneri de conectare la Bucharest Gaming Week, anul acesta și cu experiențe, turnee și competiții la scena centrală și în cele două standuri dedicate”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Întâlnirile cu fanii și competițiile continuă și duminică, la standul Vodafone, alături de Antonia care provoacă gamerii la sesiuni 1vs1 de Valorant, în intervalul 14.00-16.00, urmate de CS:GO 1vs1 alături de Jaxi, de la 16.00 la 18.00.

Sesiunile de gaming vor fi completate de discuții libere, sesiuni foto și autografe cu idolii. Tot la standul 19 al Vodafone, participanții la BGW vor putea interacționa cu tehnologia Vodafone disponibilă pe platforma EasyTech: electronice, gadgeturi și accesorii și vor putea accesa ofertele de Black Friday disponibile pe vodafone.ro și în aplicația My Vodafone. 

În cadrul acestei ediții a Bucharest Gaming Week, Vodafone a amenajat și o zonă pentru amatorii și împătimiții jocurilor pe consolă care vor avea la dispoziție Playtstation 5 și următoarele titluri la standul 10: 

Lego Brawls, Lego Bricktales, NBA 2K23, FIFA23, Overwatch 2, NHL 2023, MultiVersus Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, Gotham Knights, Call of Duty: Modern Warfare II,  Sonic Frontiers, WRC Generations, Pac-Man World Re-Pac, God of War. 

În ambele zile, în intervalul 12.00 – 14.00 participanții la Bucharest Gaming Week vor avea la dispoziție în playroom-ul Vodafone sisteme de gaming pentru sesiuni la liber. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *