Recomandare blog : Obisnuit.eu

Citesc blogul lui Manuel inca de pe vremea cand era pe wordpress.com. Acum ca a evoluat si a trecut pe domeniu propriu, are nevoie de putina publicitate. De aceea, m-am gandit sa-i ofer ocazia de a scrie un guest post (primul de pe acest blog) in care sa se prezinte, in care sa-si prezinte munca (blogul).

Pentru ca este la fel de pasionat de blogging ca si mine, vi-l recomand !
________________

Obisnuit.eu a inceput ca un blog facut din intamplare, pe platforma gratuita. Cand mi-am facut contul pe wordpress.com am bifat si optiunea “Gimme a blog”, desi nu aveam nici o idee despre asa ceva. Si se vede ca am facut bine.

Nu este tocmai simplu sa scrii in fiecare zi despre ceva nou, dar bucuria mea cea mai mare este ca sunt foarte multe lucruri
despre care putem citi pe internet si care ne pot ajuta la construirea unei culturi generale. Blogul meu este despre tehnologie si optimism.

Dat fiind ca sunt masterand la inginerie (Universitatea Transilvania) era un lucru normal sa fiu pasionat de tehnologie, mai ales de inventii si concepte despre care nu auzi asa de des in Romania. Bineinteles, sunt mult mai multe lucruri care imi plac pe care le trec la categoria Optimism, in special lucruri ce tin de arta, filme, animatii si design interesant sau neconventional.


Cu timpul am facut o pasiune pentru blog, de aceea scriu zilnic cel putin un articol. Fiind un blog personal scriu despre ce imi place sau ce ma impresioneaza atunci cand verific zecile de emailuri primite sau cand citesc stirile din Reader. Sunt cazuri in care scriu despre lucruri pe care nu la vad pe alte bloguri si acest lucru este imbucurator.

Blogul m-a ajutat foarte mult in a-mi dezvolta o cultura generala despre internet, blogosfera si despre lucrurile care imi plac foarte mult. Sunt de parere ca toti trebuie sa crestem frumos si sa ne dezvoltam obiceiuri frumoase. De aceea am inclus si infografice si sectiunea de carti gratuite peste care dau pe internet.

Ceea ce doresc eu de la blogul meu este sa aduca un plus de calitate blogosferei, sa stabilim relatii frumoase cu cei care tin la blogging si sa fie un punct unde stii ca gasesti informatie, amuzament si o usa catre un internet mai bun. Pentru ca bloggingul este activitatea pe care o fac ca sa tramsnit lumii ceea ce imi place, am pus la punct si o categorie dedicata bloggingului, unde explic, pe scurt, ce si cum.

Asa ca te invit sa intri pe blogul meu si sa vizitezi categoriile care te intereseaza. Poti da like sau te poti inscrie la blog pentru a primi in fiecare zi cele mai interesante stiri din tot felul de domenii.

Optimismul este o atitudine si va fi mai bine daca dorim sa facem ceva in directia aceasta.

Manuel Cheta
________________

14 Responses to “Recomandare blog : Obisnuit.eu”
 1. Reclame Tv March 1, 2011
 2. Manuel March 1, 2011
  • admin March 1, 2011
 3. friv March 1, 2011
 4. coolnewz March 1, 2011
 5. Gabi March 1, 2011
 6. Manuel March 1, 2011
 7. Alexandru March 1, 2011
 8. Smile March 1, 2011
 9. Bucur March 1, 2011
 10. val33ntyn March 1, 2011
 11. raducu March 1, 2011
 12. DannielPH March 1, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *