iPhone: Probleme cu Wi-Fi-ul

Ai un iPhone si nu iti mai merge Wi-Fi-ul? Ai probleme foarte mari. Pe scurt, mai ales daca ai un iPhone 4s, ai sanse destul de mari sa patesti asta. Intr-o buna zi, din motive necunoscute, Wi-Fi-ul o sa inceteze sa mai functioneze. Ce poti sa faci?

1. Daca telefonul este inca in garantie, trimite-l repede la service. O sa iti fie inlocuit.
2. Nu mai este in garantie? O sa platesti o frumoasa suma de 200 de euro pentru ca terminalul sa iti fie inlocuit cu unul nou… asa cum am patit eu.

De ce se intampla asta? Din cate am inteles, este o problema a telefonului. In momentul in care faci update la iOS, telefonul este solicitat mai mult de sistemul de operare si se supraincalzeste. De aici si problema. Evident, nu este problema voastra, dar cui ii pasa?

Astfel, o sa incepeti sa cautati solutii pe net, poate-poate gasiti vreo solutie. Si s-ar putea sa gasiti doua amuzante:
1. incalzeste telefonul cu un feon pana cand primesti un mesaj in care ti se spune sa il inchizi. Lasa-l sa se raceasca si reporneste-l. Da, suna amuzant, dar sunt sanse mari ca Wi-Fi-ul sa iti mearga cateva zile/saptamani.
2. stinge telefonul, baga-l in frigider si lasa-l acolo vreo 15 minute. Scoate-l si porneste-l. La fel, s-ar putea sa iti mearga Wi-Fi-ul cateva ore/zile/saptamani.

Oricum, orice ati incerca, solutiile de mai sus sunt de scurta durata. Mai devreme sau mai tarziu veti fi nevoiti sa scapati de telefonul problema. Poate si pentru ca, pe langa wi-fi-ul nefunctionat, si bateria o sa fie praf. Daca inca este in garantie, bafta voastra.

grey_wifi_iphone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *