Ce se poate intampla cand iei pe cineva in spatiu

Am primit un mail foarte interesant de la o cititoare a blogului:

Buna ziua.
> Mama mea are o problema cu un individ pe care matusa ei l-a luat in spatiu cu 7 ani in urma. Intre timp matusa a murit si mama a primit mostenire prin testament casa si individul luat in spatiu. Acesta a fost luat in spatiu pentru a ajuta la treburile gospodariei, dar dupa vreo 2 saptamani a plecat intr o localitate apropiata si nu s-a mai intors.

Insa toate amenzile lui vin la mama, iar primaria o obliga sa le plateasca, refuzand sa-i elibereze documente necesare ei, care sunt de competenta primariei. Adresandu-se instantei pentru scoaterea lui din domiciliu, cere ca domiciliul lui fiscal sa fie mutat in localitatea unde se ala.

Cei de la primaria localitatii refuza sa-i faca domiciliu fiscal la ei, primaria din localitatea mamei refuza sa-i elibereze actele de care are nevoie. Ce putem face?!? Mentionez ca toate darile ei catre stat sunt platite la zi, iar pentru acest individ deja a platit amenzi in valoare de 1000 de Ron. Plus ca a fost anuntata ca mai are de platit 1200 de ron, in caz contrar nu-I elibereaza o adeverinta de care are nevoie. Ce solutie are ca sa-l scoata acest individ din domiciliul in care a fost luat de o alta persoana?!?

> Multumesc foarte mult!!!

Sunt curios. Primaria te poate obliga sa platesti amenda altei persoane, chiar daca persoana respectiva are domiciliul pe proprietatea ta? Primaria din situatia de fata reactioneaza corect? Politia poate face ceva in cazul asta? Cum poti scoate din evidenta o persoana pe care ai luat-o in spatiu?

buletin

4 Responses to “Ce se poate intampla cand iei pe cineva in spatiu”
  1. Balan Victor Cristian November 10, 2016
    • Daniel Urda November 10, 2016
  2. Ramona February 2, 2018
  3. Selena patrona August 1, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *